Астрологічний прогноз на 4 серпня. Передбачаємо майбутнє

Четвер, 4 серпня 2011, 09:00
5-й/6-й місячний день (розпочнеться о 11.40). «Здійснення». Місяць у Терезах. День усамітнення і смиренності. Треба спокійно займатися своїми звичайними справами, але при цьому ні в якому разі не слід нарікати на долю або обставини.
гороскоп

У шостій місячний день не можна висловлювати своє невдоволення життям, обставинами, собою чи іншими. Приймайте все таким, як є і не бажайте іншого.

Сьогодні, якщо бути уважними, можна почути ті слова, які дуже важливі для вас, буквально пророчі.

День сприятливий для проявлени самих різних здібностей. Зараз ви можете подумати про який-небудь важливому проекті, про те, як досягти мети, отримати бажане.

Сьогодні загострюється наша інтуїція. Якщо ви помічали за собою схильність передбачати майбутні події, то зараз передчуття не обманюють.

Якщо приснився знайома людина – це неспроста: ви йому щось винні. Сни можуть натякати на якусь справу, яку необхідно завершити.

А ще поточну добу сприятливі для спілкування з протилежною статтю. Ви можете зустріти свою любов або її відчути.

У медичному відношенні слід звернути увагу на стравохід. Можливі хвороби травного тракту. Хвороби цього дня можуть виявитися досить серйозними.

Також бажано утриматися від вживання холодних напоїв – дихальні шляхи і горло вельми слабкі, їх потрібно поберегти.

Крім того, люди більш гостро, ніж зазвичай, реагують у цей день на задушливі приміщення або загазовані ділянки вулиць.

Колір дня: чорний, темно-синій, коричневий. Виключіть жовті кольори і червону гаму.

Камені дня – гіацинт, цитрин. Гіацинт – це світла і прозора різновид циркону. Він сприяє досягненню емоційної рівноваги, покращує розумові здібності та посилює прагнення пізнавати. Жовтий цитрин активізує роботу головного мозку і акумулює в організмі життєву енергію. Більше того, цитрин своїми вібраціями зміцнює захисні властивості аури людини.

Аромат дня – кедр. Усуває застійний явища, видаляє енергетичні блоки, посилює енергетику і захищає ауру. Усуває нервозність і розгубленість, впорядковує «розірваність» думок. Підвищує розумову і життєву активність. Облагороджує думки і вчинки.