Астрологічний прогноз на 19 серпня. Важливі питання вирішуємо з ранку раніше

П'ятниця, 19 серпня 2011, 09:00
20-й/21-й місячний день (розпочнеться о .:./21.44). «Переображення». Місяць у Овні, Тельці (з 15.35). Дуже серйозний і цікавий день: час духовного перетворення, подолання сумнівів, вознесіння, пізнання космічного закону.
гороскоп

Ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відносини з особами похилого віку та з авторитетними для вас людьми.

Це час, коли ви можете подивитися на те, що вже зробили, – а оскільки один із символів дня – орел, то ви можете поглянути на минуле з висоти. Хто знає, може, побачите й майбутнє? Адже якщо ви зможете переосмислити те, що траплялося з вами в поточний місячний місяць, усвідомити причини і наслідки всього, що відбувається, то ви знайдете в собі здібності відкрити і майбутні події.

Перша половина дня, на думку небесних світил, буде складатися істотно вдаліше другий, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

Тепер у людини з'являються сили, йому хочеться активно рухатися, займатися спортом, взагалі дати навантаження на організм. Це найкращий період для великих фізичних навантажень, які переносяться без проблем. Як правило, в цю фазу з'являється підвищена статева активність. Не пропустіть цей момент. Бо далі – до молодика – сили будуть зменшуватися.

Цей місячний день вважається одним з найбільш вдалих днів місяця для початку будь-якої справи. Думки людини стають матеріальними, тому намагайтеся думати тільки про хороше.

Сьогодні потрібно уникати егоїзму і переоцінки власних можливостей, завищення власної значущості. В іншому випадку ви ризикуєте втратити все, що вам вдалося придбати за попередні місячні дні. Не сваріться з друзями та близькими людьми. Одна сварка потягне за собою багато і довгі суперечки та образи.

У цей день не рекомендується їсти м'ясо і напружувати зір. Ослаблені верхня частина спини і лопатки, а також очеревина.

У цей період уразливою стає область горла, шия і щитовидна залоза. Уникайте перенапруги голосових зв'язок, вживання дуже холодних напоїв і морозива. На спадної Місяці вдало пройдуть різні пластичні операції – вплив наркозу не затягнеться занадто довго, після операції не залишиться рубців і шрамів. Цей день сприятливий для оздоровлення шкіри голови, зміцнення і забарвлення сивого волосся, а також для оформлення брів і догляду за губами.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключіть строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).