Астрологічний прогноз на 26 серпня. День добрих новин і додаткового прибутку

П'ятниця, 26 серпня 2011, 09:00
27-й місячний день (розпочнеться о 2.30). «Розширення». Місяць у Раку, Львові (з 19.08). Сьогодні можна вирушати в поїздки і подорожі, займатися комерцією, обмінюватися досвідом та інформацією, спілкуватися з друзями, гуляти на свіжому повітрі.
гороскоп

У цю добу йде процес одержання таємних знань. Вони зберігають у собі пам'ять про всіх попередніх місячних днями, про всі етапи еволюції душі, досягнутих раніше.

У 27-й місячний день можна пізнавати світ, відкривати невідоме, шукати потрібну інформацію та шляхи до досягнення мети, вивчати інші культури та традиції.

Особливо добре може скластися перша половина дня. У цей час при бажанні ви зможете по-новому подивитися на старі проблеми.

Але разом з тим не варто починати нові справи: набагато доречніше витягти максимум користі з поточної. Серед приємних сюрпризів дня – ймовірність отримання хороших новин від друзів і старих знайомих.

Ймовірно також отримання прибутку (або додаткового прибутку) і нових можливостей від раніше укладених договорів та угод.

Друга половина місячного дня виявиться більш складною. Не розповідайте про свої успіхи і не хвалився досягненнями, інакше наживете собі заздрісників. У ці ж години коливається емоційний фон, можливі розбіжності між близькими і знайомими. Не варто в ці години укладати нові договори, підписувати нові документи і тим більше приступати до здійснення нових справ.

Щоб день пройшов успішно, варто підтримувати себе в легкій і радісному стані духу, уникати напруження і хвилювань. Якщо вас турбують внутрішні питання, і на душі розлад, то сьогодні у вас може вийти розібратися з самим собою і знайти внутрішню гармонію.

Сни часто символічні, які мають пряме відношення до подій, через них приходить потаємна інформація, що відображає дійсний стан речей.

Цей день можна використовувати для роботи над своєю зовнішністю – переглянути колірну гаму свого гардеробу, спробувати новий макіяж, зробити маску для обличчя.

У медичному відношенні день пов'язаний з лімфатичною системою і взагалі з рідинами, які циркулюють в нашому організмі. Найбільш вразлива частина тіла – гомілки.

Хвороби цього дня часто відбиваються на складі крові, тому треба бути вдвічі обережнішими з хімічними препаратами.

В одязі краща строкатість і яскравість. Камінь дня – малахіт (захищає від стресів).