Астрологічний прогноз на 31 серпня. Шукаємо в негативі позитив

Середа, 31 серпня 2011, 09:00
4-й місячний день (розпочнеться о 9.18). «Аналіз». Місяць у Терезах. Зараз нас складно вивести з себе, ми легко йдемо на контакт. Цей час вдалий для ризикованих дій.
гороскоп

Цей місячний день несе в собі подвійну характеристику: він позитивний і негативний одночасно. Зараз можна побачити, який ефект роблять наші дії.

Сьогодні можливі всякі спокуси, вам може бути запропоновано вибрати між добром і злом, може потягнути зробити щось нехороше. Тому треба десять разів подумати, перш ніж прийняти рішення. У прийнятті правильного рішення вам допоможе молитва.

День підходить для усамітнення та пасивності. Добре зайнятися домашніми справами тихими і спокійно відпочити в колі сім'ї.

А якщо вас мучить якась ситуація, то саме в цей день у вас є можливість дізнатися її сутність.

Перша половина 4-го місячного дня розкриває перед нами нові перспективи, пропонує використовувати нові можливості, - нам залишається лише помітити їх. Вона сприяє всім, у кого робота пов'язана з торгівлею.

Зараз ми відчуваємо душевний спокій, нас складно вивести з себе, ми легко йдемо на контакт. Цей час вдало для ризикованих дій.

Однак друга половина цього дня вже не настільки сприятлива. Зростає конфліктність, падає настрій. У ці години дуже важливо зберігати спокій, не вступати в сварки, не піддаватися на провокації.

Слід уникати двозначних ситуацій: спроби всидіти одразу на двох стільцях часто закінчуються провалом.

Якщо вам вдасться виконати ці рекомендації і зберегти позитивний настрій, то і решта дня принесе вам удачу.

Сни. У снах цієї місячної доби можуть так чи інакше фігурувати ваші батьки. Це вказівка: треба проаналізувати, які проблеми, ви успадкували від них, і починати їх вирішувати. Якщо сниться якась небезпека - це попередження, що треба бути особливо уважним. Якщо в ніч, що передує цьому дню, привидиться нитки, плутаються волосся - слід відмовитися від задуманого.

Здоров'я. У четверті місячна доба потрібно звернути пильну увагу на область горла і шийний відділ хребта - зараз вони особливо уразливі.

Колір дня: золотий, білий, червоний. Уникайте синьо-бузкової гами.

Камінь дня: сардонікс (оберігає від невірності).