Астрологічний прогноз на 2 вересня. Приймайте все таким, як є

П'ятниця, 2 вересня 2011, 09:00
5-й/6-й місячний день (почнуться о :.:/11.40). «Здійснення». Місяць у Скорпіоні. Сьогодні не можна нарікати на долю. Приймайте все таким, як є, і не бажайте іншого.
гороскоп

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, набуттям Благодаті, любов'ю, прощенням, пророцтвами, ментальної і вербальної роботою.

Не можна висловлювати своє невдоволення життям, обставинами, собою чи іншими. Приймайте все таким, як є і не бажайте іншого.

День сприятливий для прояву самих різних здібностей. Зараз ви можете подумати про який-небудь важливому проекті, про те, як досягти мети, отримати бажане.

Сьогодні загострюється наша інтуїція. Якщо ви помічали за собою схильність передбачати майбутні події, то зараз передчуття не обманюють. Якщо бути уважними, можна почути ті слова, які дуже важливі для вас, буквально пророчі.

Якщо приснився знайома людина – це неспроста: ви йому щось винні. Сни можуть натякати на якусь справу, яку необхідно завершити.

А ще поточну добу сприятливі для спілкування з протилежною статтю. Ви можете зустріти свою любов або її відчути.

У медичному відношенні слід звернути увагу на стравохід. Можливі хвороби травного тракту. Хвороби цього дня можуть виявитися досить серйозними.

Також бажано утриматися від вживання холодних напоїв – дихальні шляхи і горло вельми слабкі, їх потрібно поберегти.

Крім того, люди більш гостро, ніж зазвичай, реагують у цей день на задушливі приміщення або загазовані ділянки вулиць.

Колір дня: чорний, темно-синій, коричневий. Виключіть жовті кольори і червону гаму.

Камені дня – гіацинт, цитрин.