Астрологічний прогноз на 14 січня. Сваритися не можна!

Вівторок, 14 січня 2014, 07:41
13-й/14-й місячний день ( 0.00/15.12 ) . Місяць у Близнюках , Раку (з 2.24) . Розсудливість допоможе знайти вихід з будь-якої складної ситуації.
Астрологічний прогноз на 14 січня. Сваритися не можна!

День перевірить наші ділові якості «на міцність ». Не можна сваритися - помиритися потім буде надзвичайно важко. А ще не можна скаржитися , плакати, і жаліти себе : можете застрягти в цьому стані надовго.

З ранку можна давати в борг і позичати, але тільки невеликі суми грошей. Не ризикуйте і не розраховуйте на швидке збагачення - вплутавшись в авантюру , ви більше втратите , ніж придбаєте.

14 -й місячний день виключно вдалий для початку будь-якої важливої ​​справи . Все, розпочате в цю добу , з блиском вдається. Наступного такого шансу доведеться чекати цілий місяць.

Корисна будь-яка фізична робота. Не можна навантажувати зір , вживати духи , краще не дивитися у дзеркало . У цей день часто навалюються скорбота , туга , сум, меланхолія . Женіть їх геть і займайтеся справою. Якщо тугу НЕ подолати , дайте собі гарне фізичне навантаження .

У медичному відношенні це день очищення верхніх дихальних шляхів , серця і легенів , корисно прийняти відхаркувальний . Треба намагатися вживати поменше грубої їжі , побільше - води. Абсолютно протипоказані навантаження на серце.

В одязі переважні неяскраві , розмиті кольори , особливо сріблясто -синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого .

Камінь дня - рубін (дарує взаємну любов).