Астрологічний прогноз на 16 січня. Гасло дня - не метушитися!

Четвер, 16 січня 2014, 08:00
15-й/16-й місячний день (0.00/17.07, критичний). Місяць у Раку, Леві (з 15.00). Намагайтеся налаштуватися на спокій і врівноваженість, не бігайте, не метушіться, посидьте на дієті.
гороскоп

Враховуючи підвищену емоційну напруженість цих днів, треба намагатися підсилити самоконтроль і виявити витримку, а також звести до мінімуму ймовірність стресів.

Повний місяць, який настане сьогодні о 6.52, – пора переходу від накопичення сил до активної  їх витраті. І  саме в повний місяць нерозтрачена енергія розриває нас на частини, вона стає некерованою, дуже легко втратити над собою контроль. Загострюються нервові розлади, збільшується число дорожньо -транспортних пригод, спостерігається зростання злочинності. У повну силу відбувається поворот від розширення до стиску, йде боротьба, перелом на найтонших рівнях людського організму. Це колосальний стрес. Такий крутий поворот висуває підвищені вимоги до організму людини.

Несприятлива перша половина цього місячного дня. У ці години можуть утворитися різні складності в роботі та особистому житті. Пробачте про себе своїх товаришів по службі або домочадців за безцеремонне поводження, але ні в якому разі не вчіть їх, як треба жити.

Небезпечними виявляться амбіції, а якщо спробувати перекласти відповідальність на іншого – то можна і зовсім створити собі великі неприємності.

Та й у другій половині дня багато людей відчувають надлишок енергії, яку необхідно спрямувати в творче русло, інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.

Cейчас дуже легко втратити над собою контроль. Загострюються нервові розлади, збільшується число дорожньо -транспортних пригод, спостерігається зростання злочинності.

Для збереження здоров'я слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму. Найкраще в цей день поголодувати або посидіти на дієті.

Колір дня: блакитний,  світло-синій, золотий.

Камінь дня – моріон (захищає від магії).