Астрологічний прогноз на 4 лютого. Не соромтеся проявів любові

Вівторок, 4 лютого 2014, 08:00
6-й місячний день (розпочнеться о 9.20). Місяць у Овні. Сприятливий спокійний день. Як правило, життя тече розмірено, не виникає гострих ситуацій, несподіванок.
гороскоп

Не треба багато думати, перевантажувати свою свідомість. Це час для відпочинку (як душевного, так і фізичного). Розвивайте свої таланти, займайтеся тим, до чого лежить душа, в цьому ви досягнете успіху.

Інтуїція загострена, тому уважно прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. У багатьох відкриваються пророчі здібності, найбільш чутливі люди зможуть побачити прийдешні події.

Наслідки цього дня знайдуть відображення в майбутньому, тому намагайтеся оточити себе тільки приємними людьми, позитивними емоціями. Займайтеся звичними справами, не поспішайте, пливіть за течією життя і не нарікайте на долю.

Один з кращих днів місяця для романтичних побачень, нових знайомств. Намагайтеся не переохолоджуватися, сьогодні легко підчепити застуду і захворіти. Небажано віддавати які-небудь речі або гроші, тому що разом з ними ви віддаєте свою удачу. А брати гроші в борг, оформляти кредит можна.

У медичному відношенні слід звернути увагу на стравохід. Можливі хвороби харчового тракту. Хвороби цього дня можуть виявитися досить серйозними.

Сьогодні буде дуже корисним виконання легких фізичних вправ з акцентом на черевний прес. Варто оберігати органи травлення, особливо підшлункову залозу, від неякісної їжі. Бережіть нервову систему від перевтоми.

Краще дотримуватися рослинної дієти. Овочі, фрукти та зелень у всіх видах будуть корисні для вашого організму. Також бажано утриматися від вживання холодних напоїв – дихальні шляхи і горло вельми слабкі, їх потрібно поберегти.

Крім того, люди більш гостро, ніж зазвичай, реагують у цей день на задушливі приміщення або загазовані ділянки вулиць.

Колір дня: чорний, темно-синій, коричневий. Виключіть жовтий колір і червону гаму.

Камені дня – гіацинт, цитрин.