Астрологічний прогноз на 7 лютого. Вирішуємо проблеми колективно

П'ятниця, 7 лютого 2014, 08:00
8-й/9-й місячний день (0.00/10.55). Місяць у Тельці, Близнюках (з 20.43). За нові справи краще не братися – є ризик помилитися в оцінці своїх можливостей і провалити справу.
гороскоп

Сьогодні не можна розраховувати тільки на власні сили. Доводиться звертатися за допомогою до інших людей, але це добре, тому що їх енергія придасться для досягнення мети.

Вранці раніше невирішені завдання постають особливо гостро, а призабуті, здавалося б, проблеми з новою силою нагадують про себе. Це стосується і особистого життя, і роботи, і здоров'я, і всіх планів і проектів. Не випадково те, що ви почали або задумали в цей день, здійсниться набагато повільніше, ніж ви розраховували. Щоб зусилля завершилися успіхом, потрібно згадати, що часом командні дії приносять більше плодів, ніж поодинокі зусилля.

9-й місячний день вважається нещасним для будь-яких дій і починань. Зараз ми стикаємося з обманами, ілюзіями, підступами, інтригами, складнощами. Більшість людей конфліктні, незадоволені своїми близькими, виправдовують себе за власні помилки, перекладають відповідальність за свої промахи на чужі плечі. Не дозволяйте собі підвищувати голос на близьких, сваритися з друзями.

Цей період бажано присвятити тільки тим справам, які не вимагають емоційного навантаження. Уміння зосередитися на поставленій цілі сьогодні принесе свої плоди.

Зірки не радять братися за нові проекти – є ризик помилитися в оцінці своїх можливостей і провалити справу.

Будьте обережні: енергетика 9-ї місячної доби негативно впливає на людину. Можливі тривоги, страхи, похмурі думки. Слід побоюватися обману і всіляких спокус.

Ні в якому разі не піддавайтеся провокаціям, не впадайте в роздратування: це почуття сьогодні особливо шкідливо і небезпечно. Уникайте нервуючих вас людей і ситуацій.

Не намагайтеся наполягти на своєму, не давайте обіцянок: дуже ймовірно, що ви не зможете їх виконати.

У відносинах цінується ініціативність, сміливість і оригінальність. Однак пам'ятайте такті і дипломатію. Сваритися сьогодні категорично не можна.

Будьте обережні на вулиці і в фізичній роботі: цього дня вірогідні травми, навіть серйозні. У побуті можна поранитися або обпектися.

У медичному відношенні слід звернути увагу на груди, якщо постійно порушуються принципи любові до ближнього, проявляються напади міжреберної невралгії, стенокардії, подагри. Рекомендуються сольові ванночки для ніг.

Снам, в більшості випадків, можна довіряти.

Колір дня – жовтий, темно-червоний, коричневий. Холодні тони не рекомендуються.

Камінь дня – чорний кришталь (дарує бадьорість).