Астрологічний прогноз на 12 лютого. Не піддавайтеся сьогодні почуттям

Середа, 12 лютого 2014, 08:00
13-й/14-й місячний день (0.00/15.00). Місяць у Раку, Леві (з 21.14). Розсудливість допоможе знайти вихід із будь-якої складної ситуації.
гороскоп
День перевірить наші ділові якості «на міцність». Не можна сваритися - помиритися потім буде надзвичайно важко. А ще не можна скаржитися, плакати, і жаліти себе: можете застрягти в цьому стані надовго.

З ранку можна давати в борг і позичати, але тільки невеликі суми грошей. Не ризикуйте і не розраховуйте на швидке збагачення - вплутавшись в авантюру, ви більше втратите, ніж придбаєте.

14-й місячний день виключно вдалий для початку будь-якої важливої справи. Все, розпочате в цю добу, з блиском вдається. Наступного такого шансу доведеться чекати цілий місяць.

Корисна будь-яка фізична робота. Не можна навантажувати зір, вживати духи, краще не дивитися в дзеркало. У цей день часто навалюються скорбота, туга, смуток, меланхолія. Женіть їх геть і займайтеся справою. Якщо тугу не здолати, дайте собі гарне фізичне навантаження.

У медичному відношенні день очищення верхніх дихальних шляхів, серця і легенів, корисно прийняти відхаркувальний. Треба намагатися вживати поменше грубої їжі, побільше води. Абсолютно протипоказані навантаження на серце.

В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня - рубін (дарує взаємну любов).