Астрологічний прогноз на 13 лютого. Обережно, самоконтроль ослаблений!

Четвер, 13 лютого 2014, 08:00
14-й/15-й місячний день (0.00/16.01, критичний). Місяць у Леві. Багато захворювань, особливо хронічні, можуть несподівано загостритися.
гороскоп

Не пропустіть цей день: він виключно вдалий для початку будь-якої важливої ​​справи. Все, розпочате в цю добу, з блиском вдається. Наступного такого шансу доведеться чекати цілий місяць.

Відмінно проходить спілкування на всіх рівнях – з друзями, близькими, коханими, родичами, колегами, партнерами, начальниками, підлеглими, знайомими, незнайомими...

Контроль за своєю поведінкою в цей день надзвичайно ослаблений, тоді як інстинкти б'ють через край. Не можна навантажувати зір, вживати духи, краще не дивитися у дзеркало.

У цей день часто навалюються скорбота, туга, сум, меланхолія. Женіть їх геть і займайтеся справою. Якщо тугу не подолати, дайте собі гарне фізичне навантаження.

Вечір зірки радять присвятити простим справам, які не вимагають титанічних зусиль і довгого часу. Сьогодні удача на боці тих, чия робота пов'язана з торгівлею.

В силу того, що Місяць перебуває на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань, особливо хронічних, можуть несподівано загостритися.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму.

Колір дня – помаранчевий, сріблястий. Ігноруйте яскраво-зелені забарвлення.

Камінь дня – смарагд (зміцнює пам'ять).