Астрологічний прогноз на 17 лютого. Зберігаємо тверезість розуму

Понеділок, 17 лютого 2014, 08:00
18-й/19-й місячний день (0.00/20.15, критичний). Місяць у Діві, Терезах (з 20.22). Бажано менше спати, інакше можете прокинутися в розбитому стані.
гороскоп

Перша половина дня – час конфліктів, душевного розладу, неочікуваних ситуацій, несподіваних неприємностей. Все погане, що трапляється в ці години, виникає ніби сама по собі, без якихось особливих видимих причин. Як би там не було, результатом стають труднощі в роботі і в особистому житті, неадекватна самооцінка, сварки з колегами, партнерами і близькими людьми на ґрунті нерозуміння і егоїзму.

Прислухайтеся до того, що говорять про вас оточуючі, – і день дає можливість зрозуміти, які ж гріхи ми вчинили, що гальмує нас зараз, що не дає досягти успіху.

По-новому постануть відносини з друзями та однодумцями, суспільне життя стане неймовірно значущою.

Зараз навколишня дійсність буде, як дзеркало, демонструвати нашу справжню сутність. Зараз ми можемо несподівано побачити себе без прикрас, такими, які ми є насправді.

Ближче до вечора з'явиться шанс зітхнути вільніше, хоча і це відносно. Але можна спробувати хоча б трохи розрядити обстановку, спробувати прийти до компромісу, пошукати вихід з обставин, що склалися.

З'явиться можливість відрізнити свої думки від думок, нав'язаних стороннім впливом, тому що енергетика Місяця в 19-й день сприяє процесу морального очищення душі та думок.

Постарайтеся пригадати негативні ідеї, підказані вам кимось і перервіть не тільки зовнішні, але й уявні контакти з цією людиною. Будьте також обережні з новими ідеями (невідомо, ким вони підказані), випадковими знайомствами (невідомо, хто їх влаштував). Не слід також укладати договорів, у тому числі і шлюбних.

У цей день від нечистих помислів загострюються старі хвороби. Тому необхідно очищати думки, душу і тіло.

У медичному відношенні слід звернути увагу на нирки: вони в цей день ослаблені.

Колір дня – зелений. Відмовтеся від жовтого, оранжевого і чорного кольорів.

Камінь дня – білий агат (оберігає від чаклунства), опал (розвиває дар пророцтва).