Астрологічний прогноз на 20 лютого. Мета виправдовує жертви

Четвер, 20 лютого 2014, 08:00
21-й/22-й місячний день (0.00/23.36). Місяць у Терезах, Скорпіоні (з 5.32). За твердженням астрологів, сьогодні повертаються всі сили, які ми витратили в попередні тижні місячного періоду.
гороскоп

У нового дня є така риса: енергетика цієї доби надає клятвам і обітницям, даним сьогодні, особливу силу. Тому потрібно обов'язково відповідати за свої слова, тримати обіцянки та не обіцяти того, що не можна зробити. Нарешті, є прикмета: якщо сьогодні у вас щось вкрали, то дуже скоро правда відкриється, і ви дізнаєтеся, хто вам нашкодив.

У роботі і здійсненні якихось планів можна розраховувати на допомогу і підтримку однодумців. Вельми продуктивною виявиться колективна праця, спільне вирішення проблем, складання планів.

До того ж  ця  доба  сприятлива  для влаштування на нову роботу – рух вперед на новому терені і швидкий кар'єрний ріст забезпечені.

Зверніть увагу, що якщо сьогодні вам в голову прийшла чудова ідея, то ви зможете її здійснити, але доведеться чимось пожертвувати заради досягнення мети.

Те ж саме стосується до всього дня: якщо ви зважилися зробити важливий крок, будьте готові, що вам доведеться відмовитися від чогось. Не переживайте, подивіться з іншого боку: може, ви зовсім не втрачаєте щось важливе, а просто позбавляєтеся від тягаря, який  заважає вам. Тим більше, що сьогодні цілком вдалий день, щоб змінити щось навколо себе.

Цей день здавна вважається днем майстерних лікарів. Сьогодні можна вирішувати проблеми, пов'язані зі здоров'ям. У медичному відношенні можна все «кровоплинні» процедури, операції в області стегон, прийом ліків, розгонюючи кров і показаних для печінки.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Утримайтеся від блакитних тонів.

Камінь дня: авантюрин (талісман любові і пристрасті, несподіваних вчинків і рішень, дає бадьорість духу).