Астрологічний прогноз на 24 лютого. Не витрачайте день на дурниці

Понеділок, 24 лютого 2014, 08:00
25-й місячний день (розпочнеться о 2.51). Місяць у Стрільці, Козерозі (з 15.50). Пізнати мудрість земного життя не за рахунок зовнішнього прояву сил, а за рахунок роботи всередині себе, зі своєю підсвідомістю.
гороскоп

Час буде у великій ціні, не захочеться розтрачувати його на дрібниці, тому люди будуть на подив пунктуальними і обов'язковими.

Сьогодні можна звернутися за підтримкою до авторитетних людей, до людей, наділених владою, для того, щоб гідно вирішити різні організаційні, а також законодавчі проблеми. Тільки говоріть по суті, за заздалегідь підготовленим планом.

Будь-яка поспішність у рішеннях і діях – сьогодні небезпечна, необхідні зосередженість і уважність, а краще всього в самоті віддаватися роздумам про життя.

У кожної людини є свій внутрішній голос – це розмовляє з вами ангел-охоронець, і в 25-ту місячну добу його голос особливо сильний.

Головна умова для його розуміння – тверда віра в постійну еволюцію своєї душі, свого призначення в цьому земному житті.

Навряд чи ви почуєте голос світлих сил, занурившись в постійні конфлікти з сусідами, друзями або товаришами по службі. На зв'язок з вами в цей день вийде не ангел-охоронець, а ваш особистий біс-спокусник, а його поради ще більше заплутають ваше життя.

Гарний день для міцних любовних і партнерських зв'язків, сімейного і дружнього взаєморозуміння, поваги, турботливого і доброзичливого ставлення між людьми. Будьте в піднесеному настрої, насолоджуйтеся життям.

Увечері постарайтеся зрозуміти настрій оточуючих вас жінок. Не замикайтеся в собі і не відстороняйтеся, якщо побачите, що хтось із них потребує вашої підтримки.

Зі здоров'ям у двадцять п'ятий місячний день нічого не відбувається. Якщо ви хворіли, то ваше самопочуття залишиться колишнім, болю не посиляться, але і не підуть. Хоча, треба сказати, для нетрадиційних цілющих практик це найбільш вдалий і сприятливий час, особливо тих, які активно використовують воду, наприклад, водолікування. Деякі астрологічні школи попереджають про те, щоб не починати в цей день приймати нові ліки.

В одязі переважатимуть  поєднання червоного і чорного кольорів, а також яскраво-зелений.

Камінь дня – лазурит (приносить радість і щастя).