Астрологічний прогноз на 25 лютого. Уникайте порожньої балаканини

Вівторок, 25 лютого 2014, 08:00
26-й місячний день (розпочнеться о 3.46). Місяць у Козерозі. Дуже небезпечний день. Потрібно бути гранично уважним і спілкуватися з іншими людьми тільки з внутрішньої симпатії.
Астрологічний прогноз на 25 лютого. Уникайте порожньої балаканини

У цей день ви, як правило, втрачаєте залишки енергії в розмовах, тому будьте уважні до того, хто вас хвалить, хто змушує вас обманюватися у собі і відповідати взаємної лестощами. 

Не потрібно метушитися, виявляти марнославство і гординю. Якщо є можливість, краще повністю відмовитися від активної діяльності, рекомендуються відпочинок, піст і утримання від сексуальних розваг. Нічого не слід робити нового – розпочаті справи затонуть у болоті повсякденності і принесуть тільки втрати і збиток.

Найважче в цей день – навіть не метушня і проблеми, а постійні перепади настрою. Емоційний фон дуже нестабільний і мінливий, не можна вірити ні обіцянкам, ні клятвам, ні погрозам, ні визнанням. І, щоб вибратися з такого болота, буде потрібно дуже багато часу і сил. Не схиляйтеся до крайнощів у прояві емоцій: не потрібно ні туги, ні буйного веселощів.

Утримайтеся від і активної діяльності, ризику і авантюр. Не слід перенапружуватися, брехати, брехати і злословити. Не рекомендується займатися покупками і вирушати в подорожі. Кращий період для повернення боргів, примирення і відновлення відносин, прощення і милосердя.

Не можна рвати зуби. У цей день висока ймовірність пограбувань. Головна їжа цього дня – риба, зелень, картопля. Корисні – лазня, всілякі масажі.

Намагайтеся не піддаватися дратівливості і уразливості. Слід уникати поспіху, метушні і – особливо – порожньої балаканини, на яку в цей день іде найбільше сил і енергії. Вам будуть потрібні витримка і сила волі, вміння ставитися до всього що відбувається спокійно і з гумором.

День пов'язаний з умінням бачити і розпізнавати добро в інших людях. Видимість і сутність речей сильно розрізняються, тому треба дивитися в корінь, не надаючи надто великого значення зовнішнім деталям.

Потрібно бути гранично уважним і спілкуватися з іншими людьми тільки за внутрішнім переконанням, зі внутрішньої симпатії.

Крім міжособистісних конфліктів, у 26-й місячний день висока ймовірність крадіжки і обману. Дуже легко стати жертвою такого «підприємства» або ж підпасти під чуже вплив і погодитися на бездумну авантюрну витівку, за яку потім доведеться розплачуватися.

У медичному відношенні ці місячні добу пов'язані з стегнами. Травми кульшового суглоба, отримані в цей день, вкрай небезпечні.

Тим, хто займається спортом, сьогодні рекомендується влаштувати собі відпочинок або хоча б удвічі скоротити навантаження. Здоров'я зараз дуже вразливе, достатньо найменшого приводу, щоб викликати загострення вже наявних захворювань або отримати травми.

Камінь дня – блакитний нефрит (сприяє омолодженню).