Астрологічний прогноз на 27 лютого. Лікуємося позитивом

Четвер, 27 лютого 2014, 08:00
28-й місячний день (розпочнеться о 5.14). Місяць у Водолії. Головне сьогодні - втриматися на хвилі піднесеного настрою і постаратися, щоб думки і вчинки були добрими.
Астрологічний прогноз на 27 лютого. Лікуємося позитивом
Накопиченої у період зростаючого Місяця енергії залишилося небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не можна.

День не призначений і для бурхливої активності, тому не рекомендується приймати доленосні рішення (укладати шлюб, переходити на іншу роботу, змінювати місце проживання тощо).

Слід дотримуватися обережності у першій половині дня. Дуже шкідливо перенапруження - воно може призвести до послаблення здоров'я та погіршення відносин.

Зате привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі. День дає можливість знайти свій власний шлях у земному житті й оцінити свої зусилля у досягненні земної мети.

І вже у другій частині дня вже можна розслабитися, задуматися про себе і свого життя, переосмислити вже трапилися події. Годинник другої половини дня вже не так нервозні, почуття більш спокійні, емоції врівноважені, дії розмірені.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском. Дуже сприятливо робити очисні процедури для очей.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).