Астрологічний прогноз на 28 лютого. Критичний день

П'ятниця, 28 лютого 2014, 08:00
29-й місячний день (розпочнеться о 5.49, критичний). Місяць у Водолії, Рибах (з 16.52). Рекомендується якомога менше навантажувати себе. Уникайте протягів і сирих приміщень.
гороскоп
Критичний день, коли негатив усього місячного місяця збирається разом перед тим, як бути спаленою в момент молодика.

В цей день повинна бути абсолютна відповідальність за все, що відбувається. Треба боротися зі злом навіть уві сні. Це день повернення боргів, причому не тільки матеріальних.

Добре з ранку дати собі установку ні про що погане не думати. Ніяких турбот, сумнівів, ніякої муки. В цей день не можна повністю йти від справ і необхідно все доводити до кінця, однак потрібна відповідальність і побудова надійного захисту від негативу, протистояння йому.

Зірки радять присвятити день звичайним життєвим і побутовим справах. Не слід починати нові справи, проводити важливі зустрічі або вирушати у подорож.

Сьогодні слід відсікати непотрібні, фальшиві зв'язки, позбавлятися від страхів і нав'язливих думок, уникати темних, погано освітлених ділянок.

Бажано дотримувати піст і стриманість. Перед сном корисно прийняти душ і потримати ноги в прохолодній воді.

В даний період весь людський організм піддається негативному впливу негативних енергій. Тому рекомендується якомога менше навантажувати себе. Уникайте протягів і сирих приміщень.

У медичному відношенні з цими місячними добами пов'язані пряма кишка і анус. Проблеми цих органів показують, що у вас поганий захист і скидання йде на пряму кишку.

Колір дня - пурпурний, золотий, білий. Уникайте темних і тьмяних тонів.

Камінь дня - лабрадор (дає захист).