Астрологічний прогноз на 2 березня. Визначаємо, що корисно, а що шкідливо

Неділя, 2 березня 2014, 08:00
2-й місячний день (розпочнеться о 6.50). Місяць у Рибах, Овні з 17.39). У 2-го місячного дня є прикмета: все, що посилає сьогодні доля, стане в нагоді вам надалі.
гороскоп

Коли ви плануєте справи на сьогодні, приймайте в розрахунок, що перша половина цього дня підходить для побудови планів і задумів, але вони реалізуються лише в тому випадку, якщо ви не будете про них поширюватися. Якщо ви станете розповідати про те, які ідеї вас відвідали, то в другій половині дня всі ваші зусилля зійдуть нанівець, вас буквально затоплять дрібні і суєтні справи, і ви навіть фізично не зможете зробити нічого із задуманого. 

Починати нові серйозні справи, як і раніше, не треба, продовжуйте обмірковувати свої плани, накопичувати сили для їхнього здійснення. Добре починати в цей день цикл фізичних вправ або приступити до освоєння нових знань. Не давайте проявитися у цей день жадібності, а навпаки, проявіть щедрість. Зробіть кому-небудь подарунок, роздайте непотрібні вам речі – все окупиться і повернеться сповна.
 
У 2-го місячного дня є прикмета: все, що посилає сьогодні доля, стане в нагоді вам надалі. Навіть якщо здається, що ви стикаєтеся з чимось безглуздим або не зовсім приємним. Насправді, вам потрібно: адже саме сьогодні ми створюємо заділ на майбутнє. Ніколи не забувайте, що невдач не буває, бувають лише невикористані можливості.

Приступаючи до дії, завжди пам'ятайте про те, наскільки важливий перший крок. Особливо сьогодні, в день починань. Величезне значення має ваша рішучість. Якщо ви твердо вирішили щось зробити, то, почавши, ні в якому разі не сумнівайтеся в успіху. У вас був час подолати сумніви, зараз ви взагалі не повинні про них згадувати. Інакше вони, як отрута, отруять кожне ваше дію, і ви нічого не зможете зробити.

До яких же справах можна приступати у 2-й місячний день? Насправді, до будь-яких. До всього, що для вас важливо. Помічено, що особливо вдаються в цей день проекти, пов'язані з освітою: можна починати вивчення якогось предмета, записуватися на курси і т. п. А ще це хороший день, щоб відправитися в далеку дорогу.

У цей день пробуджується апетит, тому благотворний вплив робить дієта. В цей день чуття вас не обдурить – ви можете за своїми відчуттями дуже точно визначити, яка їжа вам корисна, а яка шкідлива. Те, чого вам хочеться, і корисно. Те, що не подобається, – шкідливо. Це відноситься не тільки до продуктів, але і до людей. У цей день ви будете дуже гостро відчувати, з ким вам треба спілкуватися, а з ким не варто.

Колір дня: жовто-зелений і поєднання червоного з чорним. Уникайте коричневого, фіолетового та сірого кольорів.

Камінь дня: жадеїт (зміцнює нервову систему).