Астрологічний прогноз на 11 квітня. Оновіть запас життєвих сил

П'ятниця, 11 квітня 2014, 09:00
12-й/13-й місячний день (0.00/15.46). Місяць у Леві, в Діві (з 1.07). Вранці – віщі сни: все, що ви побачите уві сні, продиктоване світлими і доброзичливими до вас силами.
Астрологічний прогноз на 11 квітня. Оновіть запас життєвих сил
Перша половина дня несприятлива для відносин, особливо любовних. Щоб згладити гострі кути, не соромтеся робити приємне навіть незнайомим людям. Щира посмішка або привітне слово перехожому буде йому прекрасним подарунком. Зараз добре дати вихід своїм емоціям через благодійність: дарувати подарунки, роздавати милостиню, виконувати прохання.

Коли розпочнеться 13-й місячний день, ситуація кардинально зміниться. Намічається прогрес в особистому житті - стосунки з протилежною статтю будуть складатися дуже вдало.

Використовуйте таку можливість. Ви зможете переконати і переконати кого потрібно і чим потрібно. Один з найбільших плюсів цього дня - в тому, що сьогодні ми як би освіжаємо свій енергетичний запас, відновлює життєві сили.

До того ж зараз в організмі відбуваються процеси омолодження. Тому дуже добре зайнятися собою: відвідати сауну, використовувати всілякі косметичні засоби, вживати побільше корисних продуктів - вони засвояться чудово. Енергія, кров, корисні речовини - все прекрасно циркулює в організмі.

У медичному відношенні день пов'язаний зі шлунком і підшлунковою залозою. Не рекомендується в цей день голодувати і постити (якщо це незапланований цикл).

Враховуючи підвищену емоційність дня, треба постаратися звести до мінімуму ймовірність стресів. Обережніше треба бути з алкоголем, обережнішими на дорогах.

В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня - корал: червоний для чоловіків, рожевий для жінок (береже від лихого ока).