Астрологічний прогноз на 18 квітня

П'ятниця, 18 квітня 2014, 08:00
19-й/20-й місячний день (0.00/23.37, критичний). Місяць у Скорпіоні, Стрільці (з 0.43). Це магічний день, що дає можливість відрізнити свої думки від думок, нав'язаних стороннім впливом.
Астрологічний прогноз на 18 квітня

Енергетика Місяця в 19-й день сприяє процесу морального очищення душі та думок.

Зараз необхідно уважно подивитися всередину себе, проаналізувати свої думки і вчинки, покаятися в гордині, брехні і своїх ілюзорних фантазіях.

Постарайтеся пригадати негативні ідеї, підказані вам кимось і перервіть не тільки зовнішні, але й уявні контакти з цією людиною. Будьте також обережні з новими ідеями (невідомо, ким вони підказані), випадковими знайомствами (невідомо, хто їх підіслав).

Інформація, отримана в цей день, або пережиті вами емоції можуть надовго прив'язати вас до якоїсь ідеї або до образу думок і дій, який раніше не був властивий вам, і це обернеться не на краще для вас.

Бажано віддати перевагу справам, від яких ви не очікуєте сюрпризів. В ідеалі цей день краще провести спокійно, але не в самоті. Особливо не можна спілкуватися з напідпитку (і самому пити), виходити кудись (краще побути вдома), знаходитися в темних приміщеннях, спілкуватися з незнайомими і неприємними людьми, заводити знайомства.

З медичної точки зору уразливими місцями в тілі людини є апендикс і симовидная кишка.

Будь-яка хвороба, яка проявилася в цей день, вимагає швидкої реакції і, як правило, медикаментозного лікування. Це хвороби не обов'язково важкі, але найчастіше тривалі, вимагають від хворого витримки і наполегливості.

В одязі вітаються м'які, заспокійливі тони, особливо сприятливі зелена і коричнева гами. Не вибирайте червоний і блакитний кольори.

Камінь дня - зелений гранат (наділяє талантом оратора), онікс (піднімає настрій).