Астрологічний прогноз на 19 квітня

Субота, 19 квітня 2014, 08:00
20-й місячний день. Місяць у Стрільці. Потрібно уникати егоїзму і переоцінки власних можливостей, завищення власної значущості.
гороскоп
Цей місячний день вважається одним з найбільш вдалих днів місяця для початку будь-якої справи. Сьогодні дуже легко, відкинувши всі сумніви, прийняти нарешті важливе рішення і зробити важливий вчинок і, таким чином, піднятися в розвитку на більш високий щабель.

Намагайтеся думати тільки про хороше – зараз думки людини стають матеріальними. В іншому випадку ви ризикуєте втратити все, що вам вдалося придбати за попередні місячні дні. Не сваріться з друзями і близькими людьми. Одна сварка потягне за собою багато і довгі суперечки та образи.

Тепер у людини з'являються сили, йому хочеться активно рухатися, займатися спортом, взагалі дати навантаження на організм. Це найкращий період для великих фізичних навантажень, які переносяться без проблем. Як правило, в цій фазі з'являється підвищена статева активність. Не пропустіть цей момент. Бо далі – до молодика – сили будуть спадати.

Ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відносини з особами похилого віку та з авторитетними для вас людьми.

Перша половина дня, на думку небесних світил, буде складатися істотно вдаліше другий, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

Настав час, коли ви можете подивитися на те, що вже зробили. Якщо ви зможете переосмислити те, що траплялося з вами в поточний місячний місяць, усвідомити причини і наслідки всього, що відбувається, то ви знайдете в собі здібності відкрити і майбутні події.

У цей день не рекомендується їсти м'ясо і напружувати зір. Ослаблені верхня частина спини і лопатки, а також очеревина.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключіть строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).