Астрологічний прогноз на 20 квітня

Неділя, 20 квітня 2014, 08:01
21-й місячний день (розпочнеться о 0.36). Місяць у Стрільці, Козерозі (з 4.27). Є прикмета: якщо сьогодні у вас щось вкрали, то дуже скоро правда відкриється, і ви дізнаєтеся, хто вам нашкодив.
гороскоп

У нового дня є така риса: енергетика цієї доби надає клятвам і обітниць, даних сьогодні, особливу силу. Тому потрібно обов'язково відповідати за свої слова, тримати обіцянки та не обіцяти того, що не можна зробити.

У роботі і здійсненні якихось планів можна розраховувати на допомогу і підтримку однодумців. Вельми продуктивною виявиться колективна праця, спільне вирішення питань, складання планів.

За твердженням астрологів, сьогодні повертаються всі сили, які ми витратили в попередні тижні місячного місяця.

До того ж ці добу сприятливі для влаштування на нову роботу – рух вперед на новому терені і швидкий кар'єрний ріст забезпечені.

Зверніть увагу, що якщо сьогодні вам в голову прийшла чудова ідея, то ви зможете її здійснити, але доведеться чимось пожертвувати заради досягнення мети.

Те ж саме відноситься до всього дня: якщо ви зважилися зробити важливий крок, будьте готові, що вам доведеться відмовитися від чогось. Не переживайте, подивіться з іншого боку: може, ви зовсім не втрачаєте щось важливе, а просто позбавляєтеся від тягаря, яка заважає вам. Тим більше, що сьогодні цілком підходящий день, щоб змінити щось навколо себе.

Цей день здавна вважається днем майстерних лікарів. Сьогодні можна вирішувати питання, пов'язані зі здоров'ям. У медичному відношенні можна все «кровоточивые» процедури, операції в області стегон, прийом ліків, розгонюючи кров і показаних для печінки.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Утримайтеся від блакитних тонів.

Камінь дня: авантюрин (талісман любові і пристрасті, несподіваних вчинків і рішень, дає бадьорість духу).