Астрологічний прогноз на 21 квітня

Понеділок, 21 квітня 2014, 08:00
22-й місячний день (розпочнеться о 1.27). Місяць у Козерозі. Зосередьтеся на найбільш важливій для вас проблемі і шукайте оптимальні механізми для її вирішення.
гороскоп

У цей магічний день особливо сильні розумові здібності людини і її інтуїція. Ви можете дізнатися нове про себе і про світ.

Ранок зустріне нас можливістю швидко, на одному диханні вирішити освітні питання, а також справи, пов'язані з подорожами, закордоном, іноземцями, якщо ми проявимо ініціативу і самостійність.

Вам може відкритися таємне знання, можуть прийти в голову нові ідеї та свіжі оригінальні вирішення застарілих проблем. Добре навчати інших, передавати досвід, готувати учнів, виявляти щедрість або просто накопичувати знання.

Хороший день для спілкування і переговорів, тому що люди сьогодні не схильні до брехні, вивертів і вдавання. Навпаки, вони готові ділитися думками і допомагати вам безкорисливо. Можна робити різні пропозиції, домагатися згоди.

Сьогодні не можна ризикувати, так як це може спричинити непередбачувані і некеровані події. Не слід також перевантажувати себе фізично і емоційно. Не потрібно себе занадто обмежувати в дієті. В цей день потрібно бути щедрим і турботливим по відношенню до дітей.

У медичному аспекті необхідно бути особливо уважним до тазостегнового поясу, крижів, нижньої частини хребта. Різких рухів краще не робити.

Рекомендується починати цикл лікування, нову оздоровчу програму. Це сприятливий період для теоретичних занять, для вивчення психологічних і фізіологічних основ того чи іншого виду спорту або оздоровчої системи.

В одязі переважні розмиті, неяскраві кольори. Ігноруйте червоні і помаранчеві відтінки.

Камінь дня: синій сапфір (відганяє страхи, зберігає від обмов, віроломства і зради), синя яшма (приносить спокій і добробут у дім).