Астрологічний прогноз на 22 квітня

Вівторок, 22 квітня 2014, 08:00
23-й місячний день (розпочнеться о 2.10, критичний). Місяць у Козерозі, Водолії (з 7.17). Стресовий день, його небезпека полягає у переоцінці своїх можливостей у баченні критичних ситуацій.
гороскоп

Численні зміни сьогодні відбуваються самі і є результатом того, що ви робили в попередні дні місячного місяця. Можливо, у вас навіть з'явиться відчуття, що все відбувається без вас, без врахування ваших побажань.

Потрібно проявити бійцівські якості: цілеспрямованість, безстрашність, упевненість у власних силах. І не приймайте те, що трапляється, близько до серця. Ставтеся до цього легко і невимушено.

У цей період ми підводимо підсумки прожитого. Сьогодні йде перевірка ваших планів, будь-які взаємні зобов'язання перевіряються на стійкість і стабільність, задуми переглядаються, ідеї переосмысляются. Буде краще, якщо ви візьметеся за те, що почали раніше, і доведете до кінця, щоб воно не висіло мертвим вантажем.

Шкідливо сумніватися у виборі свого шляху, краще задуматися над цим в інший день. Сьогодні не можна мститися – помста буде невдалою і може обернутися проти вас.

У другій половині цього дня не виключені конфлікти. Якщо ж ви вирішите з ким поділитися своїми думками, майте на увазі, що вас можуть неправильно зрозуміти. Тому краще не темнити, говорити без натяків, виражатися гранично конкретно. А ще краще будь мало-мальськи важливі розмови відкласти на кілька днів.

Відзначимо, що 23-й місячний день також вважається одним з найбільш підходящих днів місяця для позбавлення від всього зайвого і непотрібного. Це може бути що завгодно, від прибирання в будинку до очищення організму.

Про здоров'я сьогодні потрібно дбати з особливою ретельністю, так як потужний сплеск протилежних один до одного енергій може викликати загострення хронічних захворювань або привести до різних травматичних ситуацій.

У медичному відношенні головну увагу приділіть хребту: бажано проводити з ним зміцнюють і оздоровчі процедури.

Колір дня: темно-синій. Не вибирайте жовті й зелені кольори. Спокійні відтінки в одязі допоможуть обійти найскладніші життєві ситуації.

Камені дня – раухтопаз (має релаксуючим дією), білий нефрит (береже від злих думок).