Астрологічний прогноз на 23 квітня

Середа, 23 квітня 2014, 06:26
24-й місячний день (розпочнеться о 2.27). Місяць у Водолії. Керуючи своїми емоціями, можна об'єктивно спрямовувати мислення оточуючих в потрібне вам русло. Це вдалий момент для тих, хто прагне поширити свої ідеї в маси.
Астрологічний прогноз на 23 квітня
Сьогодні добре закладати фундамент нових великих справ, починати здійснення глобальних довговічних проектів. В Давньому Єгипті в цей день робили закладку пірамід. Взагалі, фундаментальні основи, закладені в цей день, надалі приводять до активного використання резервів.

Сприятливий період для творчості, особливо для створення творів мистецтва та їх презентації. Добре проходять виставки, покази, виступи, концерти, творчі вечори.

Як правило, оточуючі налаштовані благодушно. Хоча вони можуть не відрізнятися ніжністю висловлювань, але і не мають мети нагрубити і образити. У спілкуванні не тисніть на співрозмовника, також протипоказані грубі жарти і цинізм.

Можна проводити як активні тренування з великою кількістю різних вправ, що включають спільну роботу всіх груп м'язів, так і медитативні вправи, наприклад, йогу. Все залежить від вас, наскільки добре ви себе відчуваєте.

У цей період рідко трапляються які-небудь проблеми зі здоров'ям, а якщо і трапляються, то вони, як правило, незначні і скороминущі. Шкідливі фактори для вашого організму в цей день - куріння і алкоголь.

Колір дня - білий, золотисто-жовтий, оранжевий, темно-червоний. Уникайте відтінків сірого і блакитного.

Камінь дня - цитрин (приносить удачу в ризикованих справах).