Астрологічний прогноз на 27 квітня

Неділя, 27 квітня 2014, 07:20
28-й місячний день (розпочнеться о 4.44). Місяць в Овні. Позитивні радості терапевтично діють на організм.
Астрологічний прогноз на 27 квітня
Головне сьогодні – втриматися на хвилі піднесеного настрою і постаратися, щоб думки і вчинки були добрими. Накопиченої у період зростаючого Місяця енергії залишилося небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не можна.

Слід дотримуватися обережності у першій половині дня. Дуже шкідливо перенапруження - воно може призвести до послаблення здоров'я та погіршення відносин.

День не призначений і для бурхливої активності, тому не рекомендується приймати доленосні рішення (укладати шлюб, переходити на іншу роботу, змінювати місце проживання тощо).

Зате привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі. День дає можливість знайти свій власний шлях у земному житті й оцінити свої зусилля у досягненні земної мети.

І вже у другій частині дня вже можна розслабитися, задуматися про себе і свого життя, переосмислити вже трапилися події. Годинник другої половини дня вже не так нервозні, почуття більш спокійні, емоції врівноважені, дії розмірені.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском. Дуже сприятливо робити очисні процедури для очей.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).