Астрологічний прогноз на 28 квітня

Понеділок, 28 квітня 2014, 08:00
29-й місячний день (розпочнеться о 5.13, критичний). Місяць в Овні, Тельці (з 4.59). Критичний день, коли негатив усього місячного місяця збирається разом перед тим, як бути спаленою в момент молодика.
Астрологічний прогноз на 28 квітня
Один з критичних днів! Природа систематизує об'єкти за принципом подібності доль - виникають ситуації є відображенням внутрішнього світу, а в поведінці оточуючих проявляються наші недоліки.

Рекомендую проявити цілеспрямованість і стійкість до зовнішніх впливів.

Місяця на небі не видно, а накопиченої раніше енергії залишилося вкрай мало. Це критичний день, коли негатив усього місячного місяця збирається разом перед тим, як бути спаленою в момент молодика.

Спробуйте самостійно відстежити свої думки і події цього дня. Якщо він для вас вдалий, значить ви заслужили допомогу від темних сил і вашу поведінку і думки далекі від добре відомих моральних принципів християнства або будь-якої іншої світової релігії. Труднощі, що виникають у цю добу, можна вважати за благо, тому що вищі сили від вас не відвернулися і показують на зовнішньому рівні ваші проблеми. Високодуховна людина практично не відчуває впливу цього дня, але таких людей одиниці на нашій Землі.

Головні рекомендації по поведінці в 29-ту добу - смиренність і покаяння. Ми повинні смиренно приймати покарання, так як вони - результат того, що ми раніше зробили. Необхідно гнати від себе негативні думки. Добре з ранку дати собі установку, щоб ні про що погане не думати. Ніяких турбот, сумнівів, ніякої муки.

В цей день не можна повністю йти від справ і необхідно все доводити до кінця, але потрібна відповідальність і побудова надійного захисту від негативу, протистояння йому. Потрібно дотримувати піст, стриманість. Не можна починати нових справ і навіть планувати їх.

Слід відрубати фальшиві зв'язки, гнати геть настирливих людей і настирливі думки, проводити чистку організму.

У медичному відношенні з цими місячними добами пов'язані пряма кишка і анус. Проблеми цих органів показують, що у вас поганий захист і скидання йде на пряму кишку.

Колір дня - пурпурний, золотий, білий. Уникайте темних і тьмяних тонів.

Камінь дня - лабрадор (дає захист).