Астрологічний прогноз на 29 квітня

Вівторок, 29 квітня 2014, 08:00
30-й/1-й місячний день (почнуться о 5.45/9.14). Сонячне затемнення о 9.14. Молодик о 9.14. Місяць у Тельці. Сьогодні вранці за три години пройде самий рідкісний і короткий місячний день – 30-й.
Астрологічний прогноз на 29 квітня
30-та місячна доба буває не кожного місячного місяця і її обов'язково потрібно використовувати. Це гармонійний день, коли на Землі знову торжествують світло, добро і любов. Треба очиститися, обновитися для нового життя - змити з себе все старе, відмовитися від усього зайвого, наносного, всіх пробачити і жити в любові і злагоді зі світом.

Втім, «совам» теж пощастить: сни під ранок правдиві та віщі. З них ми можемо зрозуміти, які помилки зробили протягом місяця.

В 1-й день Місяця не потрібно проявляти активність на зовнішньому плані: поспішати, метушитися, вирішувати соціальні проблеми і т.д. Можна мріяти, медитувати про свої плани, аналізувати минуле, осмислювати і моделювати майбутнє.

Місячний цикл тільки починається, тому цей день ідеально підходить для творчих задумів і планів на місяць вперед.

Плани і мрії збуваються, якщо помисли чисті і якщо ви їх в деталях продумаєте і як можна яскравіше собі уявляєте. Дуже важливо, якщо вони відповідають вашим істинним бажанням та потребам і дійсно для вас важливі. У цьому випадку вони успішно реалізуються і без вашого втручання.

Від початку нового місяця проведіть добу на жорсткій дієті, а якщо дозволяє здоров'я - поголодуйте.

У медичному відношенні ці добу пов'язані з серцем, а також епіфізом мозку. Що почалися в цей час хвороби не обіцяють швидкого одужання, але якщо вдасться перемогти цю хворобу, вас чекає продовження життя, і можуть початися процеси омолодження.

Колір дня: червоний і яскраво-жовтий. Уникайте світлих тонів.

Камінь дня - діамант (оберігає від фінансових негараздів), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).