Астрологічний прогноз на 5 травня

Понеділок, 5 травня 2014, 08:00
7-й місячний день (розпочнеться о 10.28). Місяць у Раку, у Леві (з 20.55). Говорите правду, тільки правду і нічого, крім правди.
Астрологічний прогноз на 5 травня

Слід особливо уважно і відповідально ставитися до своїх слів. Весь світ дуже чуйно відгукується на кожне слово, навіть випадково кинуте. Будьте обережніше з виразом думок: все, що скажете, може прикинутися в життя.

Особливо небезпечно в цей день брехати. Це дуже скоро буде розкрито.

Треба спокійно займатися справами, але при цьому ні в якому разі не нарікати на життя, на обставини, на близьких. Будь-якому невдоволенню собою або іншими – зараз не час. Приймайте все таким, як є, і не бажайте іншого.

Є можливість отримати підтримку з боку інших людей – як близьких родичів, так і нових знайомих.

У медичному відношенні слід звернути увагу на легені, так як у цей день можна легко застудитися. Він також найменш сприятливий для видалення зубів.

Відразу після молодика рекомендується починати будь-який оздоровчий цикл. Зростаюча Місяць у цілому сприятливий період. У цей період ми стаємо сильнішими, відчуваємо, як наростають всередині нас приховані сили.

В цей час організм як би проживає свою молодість, наче знову росте і розвивається. Організм налаштований на споживання енергії, на отримання її ззовні, він економить сили, майже їх не витрачає. У цей час потрібно допомагати накопичення енергії в організмі.

Все, що повинно бути введено в тіло, що його будує і живить, має протягом 1 і 2 фаз подвійний вплив. Чим більше зростає Місяць, тим неблагоприятнее можуть протікати операції і загоєння ран.

Дуже показані – акупунктура, масажі, заспокійливі оздоровчі процедури, ванни, вода, гімнастика, добре живлять шкіру необхідними речовинами в цей період розгладжуючі і зволожуючі креми, сприятлива стрижка волосся (особливо у дні Лева та Діви).

Рекомендований колір одягу: чим строкатіше, тим краще. Особливу перевагу золотистої і світло-бузковій гамі.

Камінь дня – цитрин (захищає від негативних впливів).