Астрологічний прогноз на 3 травня

Субота, 3 травня 2014, 08:00
5-й місячний день (розпочнеться о 8.36). Місяць у Близнюках, Раку (з 9.12). Якщо ви чекаєте, коли ваші зусилля принесуть плоди, то можна розраховувати, що це станеться саме сьогодні.
гороскоп

Цей день вважається одним з найважливіших першої фази Місяця. Сьогодні відбуваються душевні зміни, багато всередині нас змінюється. Та й навколо відбуваються зміни.

Потрібно зробити все, що допоможе вам створити гармонію всередині себе. Не піддавайтеся провокаціям, не здійснюйте недобрих вчинків. Роздайте борги і стежте за своїм майном: якщо щось втратите, то потім не знайдете.

Добре брати під захист скривджених і слабких, битися за честь і гідність інших людей. Але необхідно придушувати в собі запальність, зарозумілість і дратівливість.

Цей період гарний для любовних побачень і взагалі для спілкування з протилежною статтю. Також слід активно проявляти позитивні емоції і почуття – це буде доречно, і вас зрозуміють правильно.

За твердженням астрологів, у 5-й місячний день їжа повністю засвоюється і перетворюється в тканинах. У цей день треба насититися, але не переїдати. Як основа харчування переважно рослинні білки (соєві продукти, гриби, баклажани).

Відразу після молодика рекомендується починати будь-який оздоровчий цикл. Зростаюча Місяць у цілому сприятливий період. Зараз ми стаємо сильнішими, відчуваємо, як наростають всередині нас приховані сили. В цей час організм як би проживає свою молодість, наче знову росте і розвивається. Організм налаштований на споживання енергії, на отримання її ззовні, він економить сили, майже їх не витрачає. У цей час потрібно допомагати накопичення енергії в організмі. Дуже корисно спілкуватися з природою, черпаючи у неї силу і енергію, треба повноцінно харчуватися. Треба рухатися, зміцнювати себе фізично і розробляти плани і проекти майбутніх дій.

Зараз в організмі протікають складні алхімічні процеси, тому фізичні вправи повинні бути більше спрямовані на внутрішню роботу. Добре в п'ятий місячний день опрацьовувати сухожилля, працювати з енергетичними каналами, а крім того, дуже корисні вправи на розтягування м'язів.

У гардеробі рекомендуються блакитні, блакитні, світло-сині, золоті забарвлення. Забудьте про зелений.

Камінь дня – бірюза (допомагає прийти до компромісу).