Астрологічний прогноз на 4 травня

Неділя, 4 травня 2014, 08:00
6-й місячний день (розпочнеться о 9.31). Місяць у Раку. Розвивайте свої таланти, займайтеся тим, до чого лежить душа, в цьому ви досягнете успіху.
гороскоп

Сприятливий спокійний день. Як правило, життя тече розмірено, не виникає спірних ситуацій, несподіванок. Не треба багато думати, перевантажувати свою свідомість. Це час для відпочинку (як душевного, так і фізичної).

Загострена інтуїція, тому уважно прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. У багатьох відкриваються пророчі здібності, найбільш чутливі люди зможуть побачити прийдешні події.

Наслідки цього дня знайдуть відображення в майбутньому, тому намагайтеся оточити себе приємними людьми, позитивними емоціями. Займайтеся звичними справами, не поспішайте, пливіть за течією життя і не нарікайте на долю.

Один з кращих днів місяця для романтичних побачень, нових знайомств. Намагайтеся не переохолоджуватися, сьогодні легко застудитися і захворіти. Небажано віддавати які-небудь речі або гроші, тому що разом з ними ви віддаєте свою удачу. А брати гроші в борг, оформляти кредит можна.

У медичному відношенні слід звернути увагу на стравохід. Можливі хвороби харчового тракту. Хвороби цього дня можуть виявитися досить серйозними.

Сьогодні буде дуже корисним виконання легких фізичних вправ з акцентом на черевний прес. Варто оберігати органи травлення, особливо підшлункову залозу, від неякісної їжі. Бережіть нервову систему від перевтоми.

Краще дотримуватися рослинної дієти. Овочі, фрукти і зелень у всіх видах будуть корисні для вашого організму. Також бажано утриматися від вживання холодних напоїв – дихальні шляхи і горло вельми слабкі, їх потрібно поберегти.

Крім того, люди більш гостро, ніж зазвичай, реагують у цей день на задушливі приміщення або загазовані ділянки вулиць.

Колір дня: чорний, темно-синій, коричневий. Виключіть жовті кольори і червону гаму.

Камені дня – гіацинт, цитрин. Гіацинт – це світла і прозора різновид циркону. Він сприяє досягненню емоційної рівноваги, покращує розумові здібності і підсилює прагнення пізнавати. Жовтий цитрин активізує роботу головного мозку і акумулює в організмі життєву енергію. Більш того, цитрин своїми вібраціями зміцнює захисні властивості аури людини.