Астрологічний прогноз на 6 травня. Рішення прийде уві сні

Вівторок, 6 травня 2014, 07:01
8-й місячний день (розпочнеться о 11.28). Місяць у Леві. В цілому день складний, але вдалий для поїздок, подорожей та переїзду.
Астрологічний прогноз на 6 травня. Рішення прийде уві сні
Як запевняють зірки, сьогодні закладаються основи майбутнього фінансового благополуччя. У першій половині дня добре реалізуються ідеї, що виникли напередодні.

Імпульс, який ви додасте своїм справам в даний період, збережеться протягом усього місяця. Головне - цілеспрямовано витрачати сили.

Є можливість отримати підтримку з боку інших людей - як близьких родичів, так і нових знакомых.Если ви зможете проявити організованість, то цей період буде дуже плідний для ділової активності.

У спілкуванні з партнерами і товаришами по службі слід бути уважним. У цей день старі, незавершені справи можуть зажадати багато сил і часу.

До речі, сон до опівночі може бути віщим. В ньому ви можете побачити натяки на ваше справжнє призначення в житті, на те, чим вам треба займатися.

Зараз відмінний період для проведення загальнозміцнюючих процедур, вітамінної та лікарської терапії. Організм легше засвоює ліки та препарати, трав'янисті відвари і настої.

Врахуйте: зростаючий Місяць стимулює апетит. Намагайтеся не переїдати, віддавайте перевагу легкій їжі.

У медичному відношенні дозволено повне голодування і в обов'язковому порядку вимагається дотримання дієти, проводити очищення шлунку і кишечника. Слід звернути увагу і на периферичну нервову систему.

Вибір одягу: чим строкатіше, тим краще. Відмовтеся від сірого і червоно-коричневого кольорів.

Камінь дня - олівін (наділяє чарівністю).