Астрологічний прогноз на 8 квітня. Успіх починається в голові

Четвер, 8 травня 2014, 08:00
9-й/10-й місячний день (0.00/13.32). Місяць у Леві, в Діві (з 9.23). Сьогодні на вашому порозі - професійний успіх. День невдалий для повільних людей.
Астрологічний прогноз на 8 квітня. Успіх починається в голові
День перетворень і роботи над собою, причому на всіх планах і рівнях. Добре йдуть і самостійні, і суспільні, колективні роботи.

Під ранок можуть снитися кошмари, болісні, тяжкі сновидіння. Намагайтеся не концентруватися на похмурих думках, інакше ризикуєте потрапити в смугу неприємностей. Все починається в нашій голові. Думки матеріалізуються. Що думаєш - те й отримуєш.

Ранок не підходить для початку нових справ, але зате дуже сприятливо для продовження всього, що ви вже почали робити раніше.

У другій половині дня неприпустимо проявляти будинку негативні емоції. Уникайте будь-яких конфліктів з родичами.

Найкраще присвятити цей день своєї сім'ї, зустрічей з родичами, з друзями родини. Десятий місячний день також називається днем заснування роду. Це період активної чоловічої енергії.

Контакти з протилежною статтю приносять радість, міцні і перевірені зв'язки особливо радують, їх можна ще більше укріпити. В цілому, сьогодні люди налаштовані на контакт і можна зав'язати нові знайомства, - не тільки любовні, а й дружні, і професійні.

На думку небесних світил, день підходить для активного відпочинку: надлишок сил добре спрямувати на зміцнення здоров'я.

Астрологи європейської школи настійно рекомендують у цей період розпочати оздоровчі програми, які з часом повинні увійти у звичку. І найкраще цим зайнятися не поодинці.

Всі оздоровчі сімейні заходи принесуть фантастичний ефект і будуть сприяти зміцненню сімейних відносин. У сім'ях, де всі займаються спортом або якими-небудь оздоровчими програмами, як правило, ніхто практично ніколи не хворіє.

В одязі переважні сіро-зелена та блакитна гама. Відмовтеся від червоного кольору.

Камінь дня - бірюза (припиняє сварки).