Астрологічний прогноз на 13 травня. Починаємо – і виграємо

Вівторок, 13 травня 2014, 08:00
14-й/15-й місячний день (0.00/19.06, критичний). Місяць у Терезах, Скорпіоні (з 4.06). Отримання таємного знання і у людини відкривається третє око.
Астрологічний прогноз на 13 травня. Починаємо – і виграємо
Не пропустіть цей день: він виключно вдалий для початку будь-якої важливої справи. Все, розпочате в цю добу, з блиском вдається. Наступного такого шансу доведеться чекати цілий місяць.

Відмінно проходить спілкування на всіх рівнях - з друзями, близькими, коханими, родичами, колегами, партнерами, начальниками, підлеглими, знайомими, незнайомими...

Контроль за своєю поведінкою в цей день надзвичайно ослаблений, тоді як інстинкти б'ють через край. Багато захворювання, особливо хронічні, можуть несподівано загостритися.

Не можна навантажувати зір, користуватися парфумами, краще не дивитися в дзеркало.

У цей день часто навалюються скорбота, туга, смуток, меланхолія. Женіть їх геть і займайтеся справою. Якщо тугу не здолати, дайте собі гарне фізичне навантаження.

Вечір зірки радять присвятити простим справах, які не вимагають титанічних зусиль і довгого часу. Сьогодні удача на боці тих, чия робота пов'язана з торгівлею.

В силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювання, особливо хронічні, можуть несподівано загостритися.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму.

Колір дня - помаранчевий, сріблястий. Ігноруйте яскраво-зелені кольори.

Камінь дня - смарагд (зміцнює пам'ять).