Астрологічний прогноз на 16 травня. Фінанси швидко розпилюються

П'ятниця, 16 травня 2014, 07:00
17-й/18-й місячний день (0.00/22.28). Місяць у Стрільці. Не беріть багато готівки, є ризик відразу все витратити.
гороскоп

Перша половина дня буде сприятливою. Вона дає можливість максимально ефективно використовувати внутрішню енергію. Будь-яка творча справа йде на підйом, поліпшуються подружні стосунки, сексуальна енергія на підйомі.

Інтуїція в ці години працює безперебійно, приводячи до одкровень і озарениям. І вже зовсім добре всім людям творчості та мистецтва: у них сьогодні справжнє свято натхнення.

Найбільш яскравий аспект у характеристиці цього дня – любов, але не слід втрачати голову і обережність: через неконтрольованих енергій він містить в собі багато несподіванок. Нікого і нічого не потрібно боятися. Потрібно уникати будь-яких труднощів і напружень, бути самим собою і не робити того, що не виходить.

Цей день дуже гарний для укладення шлюбів – такий союз буде довгим, у ньому ніколи не згасне любов. День сприятливий для подружніх відносин.

Цей день бажано провести як день контактів, веселощів і розкріпачення, день промов, пісень, оволодіння силовими асанами, групових вправ, трансформації статевої енергії.

Ближче до вечора є небезпека піддатися чужому впливу і почати когось наслідувати, тому треба постаратися зберігати тверезість розуму й об'єктивно оцінювати себе й оточуючих. Не піддавайтеся ілюзіям, ницим інстинктам і темним думкам.

Фінанси швидко розпорошуються. Не беріть багато готівки, є ризик відразу все витратити.

Для здоров'я це вельми сприятливий період, коли на якийсь час відступають навіть хронічні хвороби. Наприклад, може пройти постійний головний біль, немов її і не було. Розглядати таке явище потрібно як милість Богині Місяця, але слід пам'ятати – це тільки тимчасово, і якщо ви нічого не зміните, біль знову повернеться.

Дуже небезпечно в сімнадцяті місячну добу вживати зайве, як в плані прийому алкоголю, так і переїдання. Зрештою радість полягає не в тому, щоб напитися і набити їжею шлунок, так що по можливості дотримуйтесь помірність у всьому.

У тренуваннях і оздоровчих програмах можна зробити паузу. Подібний відпочинок не принесе негативних наслідків, в деяких випадках, навіть навпаки, буде корисний. Дуже вдалими в цей день будуть процедури, спрямовані на лікування безпліддя і імпотенції.

Колір: білий, жовтий, помаранчевий, а також червоні тони. Не рекомендуються темні забарвлення.

Камінь дня – шпінель (дарує радість і добробут).