Астрологічний прогноз на 20 травня

Вівторок, 20 травня 2014, 08:00
21-й місячний день (розпочнеться о 0.50). Місяць у Водолії. Будьте готові поступитися в малому заради досягнення чогось важливого.
Астрологічний прогноз на 20 травня
Будь-які клятви і обіцянки, які ви дасте сьогодні, мають особливу силу. Тому сім разів подумайте, чим обнадіяти кого-небудь, нині треба відповідати за свої слова.

Ідеї, які прийшли сьогодні, знайдуть реальні риси тільки якщо ви готові чимось пожертвувати заради досягнення мети.

Те ж саме відноситься до всього дня: якщо ви зважилися зробити важливий крок, будьте готові, що вам доведеться відмовитися від чогось. Не переживайте, подивіться з іншого боку: може, ви зовсім не втрачаєте щось важливе, а просто позбавляєтеся від тягаря, яка заважає вам.

Постарайтеся розпланувати справи так, щоб отримати підтримку однодумців. Колективна робота виявиться вельми продуктивною.

Здоров'я. Сьогодні повертаються всі сили, які ми витратили в попередні тижні місячного місяця. У медичному відношенні можна все «кровоточивые» процедури, операції в області стегон, прийом ліків, розгонюючи кров і показаних для печінки.

Колір дня. темно-синій і червоно-коричневий. Утримайтеся від блакитних тонів.

Камінь дня. Яшма і джеспілітом (знімають псування і пристріт, допомагають добитися успіхів в тому, в чому зацікавлений власник).