Астрологічний прогноз на 29 травня. Проявіть щедрість

Четвер, 29 травня 2014, 08:00
2-й місячний день (розпочнеться о 5.38). Місяць у Близнюках. День сприятливий для стартапів.
гороскоп

Пам'ятайте: 2-е місячна доба визначають весь місячний місяць: з чого він почнеться, тим і закінчиться!

До яких же справах можна приступати у 2-й місячний день? Насправді, до будь-яких. До всього, що для вас важливо. Помічено, що особливо вдаються в цей день проекти, пов'язані з освітою: можна починати вивчення якогось предмета, записуватися на курси і т. п. А ще це хороший день, щоб відправитися в далеку дорогу.

Коли ви плануєте справи на сьогодні, приймайте в розрахунок, що плани і задуми реалізуються лише в тому випадку, якщо ви не будете про них поширюватися. Якщо ви станете розповідати про те, які ідеї вас відвідали, то в другій половині дня всі ваші зусилля зійдуть нанівець, вас буквально затоплять дрібні і суєтні справи, і ви навіть фізично не зможете зробити нічого із задуманого.

Зараз найголовніше – «потрапити в струмінь». Тоді не потрібно буде марно витрачати сили, тривожитися і підганяти себе. Якщо потрапити в потік природних місячних ритмів, то задумане вами справа буде здійснюватися як би само собою.

Все, що з'явиться у вашому житті на другий місячний день, «треба вдячно приймати», оскільки тепер доля шле вам все найважливіше для цього місячного місяця. На цьому етапі ви отримуєте все необхідне для здійснення своїх планів і своєї мрії.

Сьогодні пробуджується апетит, тому благотворний вплив робить дієта. В цей день чуття вас не обдурить – ви можете за своїми відчуттями дуже точно визначити, яка їжа вам корисна, а яка шкідлива. Те, чого вам хочеться, і корисно. Те, що не подобається, – шкідливо. Це відноситься не тільки до продуктів, але і до людей. У цей день ви будете дуже гостро відчувати, з ким вам треба спілкуватися, а з ким не варто.

Колір дня: жовто-зелений і поєднання червоного з чорним. Уникайте коричневого, фіолетового та сірого кольорів.

Камінь дня: жадеїт (зміцнює нервову систему).