Астрологічний прогноз на 8 липня

Вівторок, 8 липня 2014, 09:00
11-й/12-й місячний день (розпочнеться о 16.32). Місяць у Скорпіоні. Фраза дня: Я завжди знаходжу вихід з усіх життєвих ситуацій.
Астрологічний прогноз на 8 липня
Прокинувшись, можна подумки побажати собі виконання своїх бажань, просити про щось: все збудеться.

Тільки приступати до наміченому слід з повним розумінням процесу.

В одинадцятий місячний день людина, як правило, відчуває в собі сили, він упевнений, сповнений ентузіазму і жадає дій. Але якщо, почавши щось робити, він хоч на мить засумнівається в своїх діях, буде неминучий крах.

Коли ж настане 12-й місячний день, людей потягне на демонстрацію своїх талантів, посилиться бажання показати себе у всій своїй красі. Зросте потреба в компліментах, які в цей час будуть звучати якось по-особливому приємно.

А ось для різного роду справ цей період вважається нещасливим. Сьогодні не варто чогось починати і взагалі робити що-небудь, що має для вас особливе значення.

Добре зайнятися врегулюванням сімейних відносин, більше часу приділити кожному з членів сім'ї, особливо якщо раніше цього ніяк не вдавалося зробити.

Здоров'я. Стає вразливою область горла, шия і щитовидна залоза. Уникайте перенапруження голосових зв'язок, вживання дуже холодних напоїв.

Колір дня. Астрологи рекомендують вибирати одяг пастельних, заспокійливих тонів. Відмовтеся від яскравих забарвлень, від поєднання червоного з зеленим.

Камінь дня. Місячний камінь (підсилює інтуїцію).