Астрологічний прогноз на 22 липня

Вівторок, 22 липня 2014, 08:00
25-й місячний день (розпочнеться о 1.37). Місяць у Близнюках. Фраза дня: Мій розум у центрі Нескінченного Розуму, допомагає створювати моє благополуччя.
Астрологічний прогноз на 22 липня
Не метушіться – нинішній день не любить поспіху. Сьогодні слід бути ґрунтовними і неквапливими. Двоїстість цієї місячної доби полягає в тому, що час все ж таки у великій ціні, намагайтеся не витрачати його даремно.

За запевненням зірок, 25-й місячний день рішення різних законодавчих та організаційних питань пройде як по маслу. Головне - заготовити план бесіди заздалегідь і не дати збити себе з пантелику.

Як вести себе в непередбачуваних ситуаціях, підкаже ваш внутрішній голос. Це розмовляє з вами ангел-охоронець, і в 25-ту місячну добу його голос особливо сильний.

В іншому нас чекає хороший день для міцних любовних і партнерських зв'язків, сімейного і дружнього взаєморозуміння, поваги, турботливого і доброзичливого ставлення між людьми. Будьте в піднесеному настрої, насолоджуйтеся життям.

Здоров'я. Уразливі товста кишка і анус, кісточка, ахіллове сухожилля, імунна система. Для нетрадиційних цілющих практик це найбільш вдалий і сприятливий час, особливо тих, які активно використовують воду, наприклад, водолікування.

Колір дня. Вдало поєднання червоного і чорного кольорів, а також яскраво-зелений.

Камінь дня. Лабрадор (оберігає власника і його близьких від зла і неприємностей).