Астрологічний прогноз на 2 серпня

Субота, 2 серпня 2014, 07:37
8-й місячний день (розпочнеться о 12.12). Місяць у Терезах. Фраза дня: Удача не залишає мене, мені постійно скрізь і завжди щастить.
Астрологічний прогноз на 2 серпня
Сьогодні можливі перепади настрою, тому дуже важливо цілеспрямовано витрачати сили.

В суспільстві спостерігається певна емоційна нестабільність. Небажано підписувати офіційні, особливо фінансові, документи. У спілкуванні з партнерами і товаришами по службі слід бути уважним.

Дотримуйтеся звичного ритму роботи, не відволікаючись на сторонні справи. У цей день старі, незавершені проекти можуть зажадати багато сил і часу.

Сон. Ввечері - до півночі - можна побачити віщий сон. В ньому ви можете побачити натяки на ваше справжнє призначення в житті, на те, чим вам треба займатися.

Здоров'я. Вразливий стравохід. І Ільф-Петровський афоризм «Ретельно пережовуйте їжу» сьогодні в тему: цей процес руйнує енергетичні оболонки продукту, і ми отримуємо енергію в живому вигляді.

Відмінний період для проведення загальнозміцнюючих процедур, вітамінної та лікарської терапії. Організм легше засвоює як хімічні лікарські препарати, так і трав'янисті відвари і настої.

Зверніть увагу на питання гігієни та якості харчування. Уразливі шлунково-кишковий тракт, підшлункова залоза, печінка, жовчний міхур, очі.

Колір дня: чим строкатіше, тим краще. Відмовтеся від сірого і червоно-коричневого кольорів.

Камінь дня: аметист (оберігає від алкоголізму, оберігає від спокус, наркотиків, надмірної пристрасті і душевних хвилювань).