Астрологічний прогноз на 4 серпня

Понеділок, 4 серпня 2014, 08:00
9-й/10-й місячний день (0.00/14.24). Місяць у Скорпіоні. Фраза дня: Я ціную себе і свою думку.
Астрологічний прогноз на 4 серпня
Сьогодні активізується «темна» сторона людської особистості: всі вади, негативні думки і заборонені бажання піднімаються з глибин підсвідомості і будь-якою ціною намагаються реалізувати себе.

Намагайтеся не концентруватися на похмурих думках, інакше ризикуєте потрапити в смугу неприємностей. Все починається в нашій голові. Думки матеріалізуються. Що думаєш - те й отримуєш.

І взагалі перша половина дня не підходить для початку нових справ, але зате дуже сприятлива для продовження всього, що ви вже почали робити раніше.

Десятий місячний день називається днем заснування роду. Це період активної чоловічої енергії. Найкраще присвятити цей день своєї сім'ї, зустрічей з родичами, з друзями родини.

Контакти з протилежною статтю приносять радість, міцні і перевірені зв'язки особливо радують, їх можна ще більше укріпити. В цілому, сьогодні люди налаштовані на контакт і можна зав'язати нові знайомства, - не тільки любовні, а й дружні, і професійні.

На думку небесних світил, день підходить для активного відпочинку: надлишок сил добре спрямувати на зміцнення здоров'я.

Сни. Снам під ранок вірити не варто. Вони можуть бути тяжкими і навіть жахливими - нічого не бійтеся. Сни з вечора до півночі бувають барвисті і приємні, але виконуються вкрай рідко.

Здоров'я. Всім хворим в цей день легше, навіть безнадійним. Сприятливий час почати займатися яким-небудь видом спорту.

До речі, всі оздоровчі сімейні заходи принесуть фантастичний ефект і будуть сприяти зміцненню сімейних відносин. У сім'ях, де всі займаються спортом або якими-небудь оздоровчими програмами, як правило, ніхто практично ніколи не хворіє.

Колір дня. В одязі переважні сіро-зелена та блакитна гама. Відмовтеся від червоного кольору.

Камінь дня. Бірюза (припиняє сварки).