Астрологічний прогноз на 8 серпня

П'ятниця, 8 серпня 2014, 09:00
13-й/14-й місячний день (0.00/18.27). Місяць у Козерозі. Фраза дня: Я змінюю свою свідомість, щоб моє життя змінилася так, як мені це необхідно.
Астрологічний прогноз на 8 серпня

В 13-й місячний день, незважаючи на його "нещасливу" репутацію, відбувається як би енергетична перезарядка, можливість отримати додаткові сили для здійснення своїх планів і проектів.

Настав день покаже, настільки точно ви слідували рекомендаціям місячного місяця. Подумайте про свій спосіб життя. Все ви робите, як годиться? Чи Не пора змінити свої звички?

Розберіться з собою, зі своїми страхами і негативними властивостями характеру, з усім тим, що заважає вам у житті.

З ранку можна давати в борг і позичати, але тільки невеликі суми грошей. Не ризикуйте і не розраховуйте на швидке збагачення – вплутавшись в авантюру, ви більше втратите, ніж придбаєте.

До двох годин дня добре пройдуть ділові контакти і серйозні покупки, ближче до 17.00 також найбільш відповідний час для ділових розмов і нарад.

Корисна будь-яка фізична робота. Не можна навантажувати зір, вживати духи, краще не дивитися в дзеркало. У цей день часто навалюються скорбота, туга, смуток, меланхолія. Женіть їх геть і займайтеся справою. Якщо тугу не здолати, дайте собі гарне фізичне навантаження.

Здоров'я. Вразливий хребет, особливо нижня його частина – куприк. Бажані зміцнюють і оздоровчі процедури: фізичні вправи, розслаблення, масажі.

Колір дня. Сріблясто-синя гама, неяскраві, розмиті кольори. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня. Гематит (кровавик) – наділяє свого власника упевненістю в собі і своїх силах, оберігає від необдуманих вчинків, утихомирює гнів, насичує енергією для реалізації того, що йому необхідно.