Астрологічний прогноз на 12 серпня

Вівторок, 12 серпня 2014, 08:00
17-й/18-й місячний день (0.00/20.57). Місяць у Рибах. Фраза дня: У моєму житті завжди є місце для позитивних змін.
Астрологічний прогноз на 12 серпня

День сприятливий для всіх починань. Будьте обачні, щоб не зробити помилку.

Інтуїція працює безперебійно, приводячи до одкровень і озарениям. Найбільш яскравий аспект у характеристиці цього дня – любов, але не слід втрачати голову і обережність: через неконтрольованих енергій він містить в собі багато несподіванок.

Поки триває 17-й місячний день, зірки настійно радять відвідати який-небудь розважальний захід, наприклад, сходити в кінотеатр, на виставку, на концерт, в клуб і так далі. Ідіть в компанії, самі влаштовуйте вечірки. Проводите час весело і радісно.

Гроші. Цей день, як і попередній, буде досить напруженим і млявим. Фінанси швидко розпорошуються. Не беріть багато готівки, є ризик відразу все витратити.

Здоров'я. Сприятливий період, коли на якийсь час відступають навіть хронічні хвороби. Наприклад, можуть пройти напади головного болю. Слід пам'ятати – це тільки тимчасово, і якщо ви нічого не зміните, біль знову повернеться.

Дуже небезпечно зловживати як в плані прийому алкоголю, так і переїдання. Зате в тренуваннях можна зробити паузу. Подібний відпочинок не принесе негативних наслідків, в деяких випадках, навіть навпаки, буде корисний.

Колір дня. Білий, жовтий, помаранчевий, а також червоні тони. Не рекомендуються темні забарвлення.

Камінь дня. Бірюза (припиняє сварки).