Астрологічний прогноз на 13 серпня

Середа, 13 серпня 2014, 08:00
18-й/19-й місячний день (0.00/21.27). Місяць у Рибах, Овні (з 21.27). День відпочинку, романтики і творчості.
Астрологічний прогноз на 13 серпня

18-й день Місяця. Символ – дзеркало. У цю місячну добу навколишня дійсність буде, як дзеркало, демонструвати нашу справжню сутність. Все, що скажуть про вас у цей день неприємного, – правда, тому не ображайтеся, а задумайтеся, як позбутися недоліків. Якщо скажуть приємне – порадійте: це теж чиста правда.

День пасивний, але є небезпека піддатися чужому впливу і почати когось наслідувати, тому треба постаратися зберігати тверезість розуму й об'єктивно оцінювати себе й оточуючих. Не піддавайтеся ілюзіям, ницим інстинктам і темним думкам. Словом, дзеркало покаже нам в цю місячну добу те, що ми напрацювали.

У цей день всім необхідно відмова від марнославства, егоїзму. Протипоказане пияцтво і куріння. Можна поголодувати, сходити в лазню, почистити кишечник і шкіру, зробити масаж, омолодження. Небажано вживати м'ясну їжу – горіхи краще, побільше рослинного масла (у тому числі як притирання при масажі).

Сни можуть показати, що заважає вам жити і підказати шляхи до зцілення від хвороби. Бажано менше спати, інакше можете прокинутися в розбитому стані.

У медичному відношенні слід звернути увагу на нирки: вони в цей день послаблюються. В цей день можуть з'явитися шкірні хвороби, розкрити таємні рани. Якщо що-небудь подібне сталося – значить людина порушила закон космічної еволюції.

19-й день Місяця. Символ – павук, мережа попереджають вас не тільки про небезпеку потрапити в чужі мережі, але і від не меншій небезпеці підпорядкувати собі інших людей.

Це магічний день, що дає можливість відрізнити свої думки від думок, нав'язаних стороннім впливом, тому енергетика Місяця в 19-й день сприяє процесу морального очищення душі та думок.