Астрологічний прогноз на 14 серпня

Четвер, 14 серпня 2014, 08:00
19-й/20-й місячний день (0.00/21.57). Місяць в Овні. Щербатий місяць.
Астрологічний прогноз на 14 серпня
19-й день Місяця. Символ - павук, мережа попереджають вас не тільки про небезпеку потрапити в чужі мережі, але і від не меншій небезпеці підпорядкувати собі інших людей.

Це магічний день, що дає можливість відрізнити свої думки від думок, нав'язаних стороннім впливом, тому енергетика Місяця в 19-й день сприяє процесу морального очищення душі та думок. У цей період будь-якій людині необхідно уважно подивитися всередину себе, проаналізувати свої думки і вчинки, покаятися в гордині, брехні і своїх ілюзорних фантазіях.

Постарайтеся пригадати негативні ідеї, підказані вам кимось і перервіть не тільки зовнішні, але й уявні контакти з цією людиною. Будьте також обережні з новими ідеями (невідомо, ким вони підказані), випадковими знайомствами (невідомо, хто їх підіслав). Не слід також укладати договорів, у тому числі і шлюбних (можна обплутати себе нездійсненними зобов'язаннями). В цей день іде, як правило, багато пропозицій і, якщо не будете працювати над собою, можете потрапити в несприятливу ситуацію.

Не можна в цей день виявляти гординю, гнів, заздрість. Не можна брехати. Не давайте у борг і не віддавайте борги.

Сни в цю місячну добу можуть налякати, але це ілюзія - викиньте їх з голови.

З медичної точки зору уразливими місцями в тілі людини є у цей день апендикс і симовидная кишка.

20-й день Місяця. Символ - орел. Дуже серйозний і цікавий день: час духовного преображеня, подолання сумнівів, вознесіння, пізнання космічного закону. Орел - символ релігійного подвигу. Енергетика цієї місячної доби дає нам силу для духовного зростання.

У цей день дуже легко, відкинувши всі сумніви, прийняти нарешті важливе рішення і зробити важливий вчинок і, таким чином, піднятися в розвитку на більш високий щабель. Не сумнівайтеся, беріть бар'єр, який виник перед вами, - цей день створений для перемоги над собою.

День цей - найкращий для голодування та духовного прозріння. Небажано їсти м'ясо. Дієві в цей день молитви, але не можна займатися екстрасенсорними лікуванням. При лікуванні в 20-е місячна доба навіть близьких людей ви миттєво віддаєте свою енергію, повністю истощаетесь і потім будете ходити, відчуваючи млявість і апатію. Слід долати гординю, зарозумілість, брюзгливость, диктаторство.

Сни. У цей вечір, перед тим, як заснути, можете " замовити " сон за своїм бажанням. Випадковий сон не несе конкретної інформації.

У медичному відношенні слід звернути увагу на лопатки, верхню частину спини, а також очеревину. Не напружуйте зір.