Астрологічний прогноз на 16 серпня

Субота, 16 серпня 2014, 07:00
21-й/22-й місячний день (0.00/23.01). Місяць у Тельці. Фраза дня: Це багата Всесвіт, і в ній існує достаток для всіх.
Астрологічний прогноз на 16 серпня

День, повний матеріальних сюрпризів. Можливо, саме сьогодні на вас звалиться багатство: ви виграєте лотерею або у вас виявиться багатий родич, про існування якого ви навіть не підозрювали. Загалом, будьте готові до приємних несподіванок.

Ідеї, які прийшли сьогодні, знайдуть реальні риси тільки якщо ви готові чимось пожертвувати заради досягнення мети.

Те ж саме відноситься до всього дня: якщо ви зважилися зробити важливий крок, будьте готові, що вам доведеться відмовитися від чогось. Не переживайте, подивіться з іншого боку: може, ви зовсім не втрачаєте щось важливе, а просто позбавляєтеся від тягаря, яка заважає вам.

Постарайтеся розпланувати справи так, щоб отримати підтримку однодумців. Колективна робота виявиться вельми продуктивною.

Стримуйте емоції, намагайтеся не проявляти ініціативу – інакше можете нажити собі великі неприємності, придбати заздрісників і недоброзичливців.

Здоров'я. Сьогодні повертаються всі сили, які ми витратили в попередні тижні місячного місяця. У медичному відношенні можна все «кровоточивые» процедури, операції в області стегон, прийом ліків, розгонюючи кров і показаних для печінки.

Колір дня. Темно-синій і червоно-коричневий. Утримайтеся від блакитних тонів.

Камінь дня. Яшма (знімає псування).