Астрологічний прогноз на 17 серпня

Неділя, 17 серпня 2014, 08:00
22-й/23-й місячний день (0.00/23.38). Місяць у Тельці. Фраза дня: Я створюю для себе щасливу долю, і мені це подобається.
Астрологічний прогноз на 17 серпня

Це дуже гармонійний час, образно кажучи, це та сама золота середина між світом духовним і матеріальним. Сьогодні, як не можна краще, можна поєднувати творчість і гонорар.

На думку зірок, сьогодні не варто намагатися осягнути неосяжне. Розставте пріоритети про дійте за принципом: один день – одна проблема.

Сьогодні легше звичайного провести вдалі переговори. Як запевнюють астрологи, люди менше всього схильні до брехні, вивертів і вдавання, і мотиви їх вчинків видно неозброєним оком.

Достатньо проявити ініціативу і самостійність – і зможете вирішити потрібні питання, а також справи, пов'язані з подорожами, закордоном.

Астрологи вважають, що в 22-та місячна доба добре передавати знання, переймати досвід наставників, займатися самоосвітою, відвідувати лекції і ходити в бібліотеки. Сьогодні вам вдасться засвоїти набагато більше, ніж за весь місячний місяць.

Здоров'я. Енергетика цієї місячної доби негативно впливає на свідомість людини. Необхідно моральне очищення: обміркуйте свої вчинки, дайте їм оцінку.

Фізично уразливі стегна і шкіра. Не перевантажуйте ноги, менше ходіть і бігайте.

А ось в їжі можна дозволити невеликі поблажки. Також корисні масаж, косметичні процедури, маски, лазня, акупунктура.

Колір дня. Переважні розмиті, неяскраві кольори. Ігноруйте червоні і помаранчеві відтінки.

Камінь дня. Опал (вбереже від ризикованих ситуацій, наділить інтуїцією).