Астрологічний прогноз на 18 серпня

Понеділок, 18 серпня 2014, 08:00
23-й місячний день (критичний). Місяць у Тельці, Близнюках (з 1.40). Фраза дня: Я зростав у всіх моїх справах і отримую винагороду за свої труди.
Астрологічний прогноз на 18 серпня

Менше слів – більше діла: всі розмови, які не стосуються безпосередньо яких-небудь важливих справ, перетворяться в банальні плітки і «перетягнуть» на себе даровану небесними світилами енергію.

Це вдалий день для нових починань, зміни сфери діяльності і роботи, для бізнесу, вирішення фінансових питань.

Також він вважається придатним днів місяця для позбавлення від всього зайвого і непотрібного. Будь-які взаємні зобов'язання перевіряються на стійкість і стабільність, задуми переглядаються, ідеї переосмысляются. Буде краще, якщо ви візьметеся за те, що почали раніше, і доведете до кінця, щоб воно не висіло мертвим вантажем.

У другій половині цього дня не виключені конфлікти. Створюється враження, що люди самі напрошуються на сварки, конфлікти і скандали. Справа в тому, що аура піддається дуже потужному вібраційному впливу енергії ззовні, у людини немов «перегорають запобіжники», він стає некерованим.

Якщо ви хочете обговорити щось серйозне, майте на увазі, що вас можуть неправильно зрозуміти. Тому краще не темнити, говорити без натяків, виражатися гранично конкретно. А ще краще будь мало-мальськи важливі розмови відкласти на кілька днів.

Здоров'я. Уразливі голова, очі, органи слуху, зуби. В цілому ослаблений імунітет і опірність хворобам.

Організму потрібен білок, благотворно впливає на психіку й органи чуття.

У центрі всіх турбот повинен бути хребет: бажано проводити з ним зміцнюють і оздоровчі процедури.

Колір дня. Темно-синій. Не вибирайте жовті й зелені кольори.

Камінь дня. Котяче око (охороняє родину, будинок, майно, зміцнює дух людини, стабілізує його).