Астрологічний прогноз на 19 серпня

Вівторок, 19 серпня 2014, 08:00
24-й місячний день (розпочнеться з 0.20). Місяць у Близнюках. День пробудження і перетворення, прокидаються сили природи, що сприяють творенню.
Астрологічний прогноз на 19 серпня
На людину може зійти одкровення і величезна сила. У цей день добре закладати фундамент нових великих справ, починати здійснення глобальних довговічних проектів.

День пов'язаний з будівництвом: можна будувати будинки, закладати фундаменти. В Давньому Єгипті в цей день робили закладку пірамід. Взагалі, фундаментальні основи, закладені в цей день, надалі приводять до активного використання резервів.

Величезної сили енергетика цього дня вимагає обов'язкової реалізації. Необхідні велике фізичне навантаження або спеціальні фізичні вправи. Апатія, безвихідність, проявлені в цей день, є ознакою неповаги до сил природи, так і ознакою невміння ними розпорядитися.

Можна зайнятися активною творчою роботою, лікуванням, готувати ліки, рекомендуються силові фізичні вправи, йога. Сприятливий для пробудження і перетворення сексуальної енергії, один із кращих днів для зачаття, день культу всіх богів родючості, але не можна зловживати сексуальними практиками. Цей день треба активно використовувати для зміцнення власного здоров'я, підвищення духовного рівня.

Сни. Якщо сни приємні - то все добре, якщо неприємні - ваша сексуальна енергія пригнічена.

У медичному відношенні день пов'язаний з зовнішніми органами відтворення. Постійні порушення рекомендацій дня, особливо невикористана сексуальна енергія, призводять до хвороб статевих органів.