Астрологічний прогноз на 20 серпня

Середа, 20 серпня 2014, 08:00
25-й місячний день (розпочнеться о 1.06). Місяць у Близнюках, Раку (з 11.44). Фраза дня: Мене оточують чудові люди, які збагачують моє життя.
Астрологічний прогноз на 20 серпня
Один з важких, небезпечних днів, коли ви повинні бути незворушні і обережні.

Не відповідайте на провокації. Не з'ясовуйте стосунки, не бурчіть, не грубите, не проявляйте ніяких негативних емоцій. Енергії цього дня наповнені руйнує силою.

Займіться очищенням свого будинку, офісу. Запаліть свічки, пахощі троянди, кипариса, мирта або лаванди.

За запевненням зірок, 25-й місячний день рішення різних законодавчих та організаційних питань пройде як по маслу. Головне - заготовити план бесіди заздалегідь і не дати збити себе з пантелику.

Як вести себе в непередбачуваних ситуаціях, підкаже ваш внутрішній голос. Це розмовляє з вами ангел-охоронець, і в 25-ту місячну добу його голос особливо сильний.

В іншому нас чекає хороший день для міцних любовних і партнерських зв'язків, сімейного і дружнього взаєморозуміння, поваги, турботливого і доброзичливого ставлення між людьми. Будьте в піднесеному настрої, насолоджуйтеся життям.

Здоров'я. Уразливі товста кишка і анус, кісточка, ахіллове сухожилля, імунна система. Для нетрадиційних цілющих практик це найбільш вдалий і сприятливий час, особливо тих, які активно використовують воду, наприклад, водолікування.

Колір дня. Жовтий, також вдале поєднання червоного і чорного кольорів й яскраво-зелений.

Камінь дня. Топаз (вносить гармонію у відносини, притягує до власника людей і пробуджує теплі, ніжні почуття до нього).